,

Letra Gërvishtëse – Dinosaurs

EurekaKids
Availability:

1 stok


Katër skica të bukura me gërvishtje presin për t’u zbuluar nga fëmijët. Një aktivitet argëtues që do të adhurohet pafund nga fëmijët duke i lejuar ata të prodhojnë imazhe të bukura me tematikën e dinosaurëve. Përmban edhe një udhëzues me ngjyra.

 

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Katër skica të bukura dhe të ndërlikuara me gërvishtje presin për t’u zbuluar nga fëmijët
 • Do të adhurohet pafund nga fëmijët duke i lejuar ata të prodhojnë imazhe të bukura
 • Nxit imagjinatën krijuese, argëton dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 25 x 22 cm
 • Mosha: +4 vjeç

1,000 L

1 stok

Katër skica të bukura me gërvishtje presin për t’u zbuluar nga fëmijët. Një aktivitet argëtues që do të adhurohet pafund nga fëmijët duke i lejuar ata të prodhojnë imazhe të bukura me tematikën e dinosaurëve. Përmban edhe një udhëzues me ngjyra.

 

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Katër skica të bukura dhe të ndërlikuara me gërvishtje presin për t’u zbuluar nga fëmijët
 • Do të adhurohet pafund nga fëmijët duke i lejuar ata të prodhojnë imazhe të bukura
 • Nxit imagjinatën krijuese, argëton dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 25 x 22 cm
 • Mosha: +4 vjeç
SKU: 8435404814427 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close