,

Scratch Art- Rainbow Clouds

EurekaKids
Availability:

1 stok


Vendosni Scratch Art që të vegjlit të shkruajnë shënimet e tyre në mënyrën më origjinale. Seti përfshin 100 shënime në formën e një reje në mënyrë që ata të gërvishtin mbi to gjithçka që duan të mbajnë mend. Sfondi është me ngjyrë ylberi, duke qenë në gjendje të kthejë një re të zezë në një shënim shumëngjyrësh.

Karakteristikat:

 • Përfshin 100 re dhe një shkop druri për të gërvishtur mbi to
 • Ideale për promovimin e imagjinatës dhe krijimtarisë
 • Stimulon kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 5.5x 10.4 x 7.4 cm
 • Përmasat e resë: 10 x 7 cm

1,500 L

1 stok

Vendosni Scratch Art që të vegjlit të shkruajnë shënimet e tyre në mënyrën më origjinale. Seti përfshin 100 shënime në formën e një reje në mënyrë që ata të gërvishtin mbi to gjithçka që duan të mbajnë mend. Sfondi është me ngjyrë ylberi, duke qenë në gjendje të kthejë një re të zezë në një shënim shumëngjyrësh.

Karakteristikat:

 • Përfshin 100 re dhe një shkop druri për të gërvishtur mbi to
 • Ideale për promovimin e imagjinatës dhe krijimtarisë
 • Stimulon kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 5.5x 10.4 x 7.4 cm
 • Përmasat e resë: 10 x 7 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close