,

Scratch Boards- At Night Glow

Djeco
Availability:

5 stok


Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë, të moshave nga 6 deri në 11- vjeç, falë dërrasave gërvishtëse. Fëmijët mund të përdorin shkopin për të gërvishtur shtresën e sipërme për të bërë modelet e tyre të personalizuara ose për të zbuluar të gjithë siluetën e plotë. Ky set, Scratch Boards- At Night Glow, përfshin katër fotografi të kafshëve të ndryshme, një buf, një dhelpër, etj  që shkëlqejnë në errësirë. Gjithashtu është ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me kafshësh që shkëlqejnë në errësirë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 23 x 22 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 11  vjeç

1,200 L

5 stok

Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë, të moshave nga 6 deri në 11- vjeç, falë dërrasave gërvishtëse. Fëmijët mund të përdorin shkopin për të gërvishtur shtresën e sipërme për të bërë modelet e tyre të personalizuara ose për të zbuluar të gjithë siluetën e plotë. Ky set, Scratch Boards- At Night Glow, përfshin katër fotografi të kafshëve të ndryshme, një buf, një dhelpër, etj  që shkëlqejnë në errësirë. Gjithashtu është ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me kafshësh që shkëlqejnë në errësirë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 23 x 22 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 6- 11  vjeç
Marka

Gjinia

Femra, Meshkuj

Mosha

6- 11 vjeç

SHPORTA NË BEE

close