,

Stickers – Qyteti

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Kjo lojë argëtuese  “kërko-gjej” është perfekte për fëmijët e moshës + 4 vjeç. Fëmijët do duhet të  përputhin më shumë se 350 ngjitëse me ngjyra me objekte të fshehura në 14 faqe me tematikë qyteti,  për të krijuar fotografi unike. Faqet e ngjitëseve janë të koduara me ngjyra dhe të etiketuara që të përputhen me skenat. Skenat e pasura me detaje përfshijnë një treg fermerësh, spital, autostrada, park, shkollë, aeroport, park argëtimi, restorant, qendër tregtare, muze, kafene, vend ndërtimi, stacion autobusi dhe zjarrfikës. Skajet e shpuara e bëjnë të lehtë heqjen e faqeve të afisheve që përputhen me skenat.

Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe relaksues
  • Fëmijët do duhet të  përputhin më shumë se 350 ngjitëse me ngjyra me objekte të fshehura
  • Faqet e ngjitëseve janë të koduara me ngjyra dhe të etiketuara që të përputhen me skenat

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 28 x 0.3 x 35.6 cm

2,400 L

1 stok

Kjo lojë argëtuese  “kërko-gjej” është perfekte për fëmijët e moshës + 4 vjeç. Fëmijët do duhet të  përputhin më shumë se 350 ngjitëse me ngjyra me objekte të fshehura në 14 faqe me tematikë qyteti,  për të krijuar fotografi unike. Faqet e ngjitëseve janë të koduara me ngjyra dhe të etiketuara që të përputhen me skenat. Skenat e pasura me detaje përfshijnë një treg fermerësh, spital, autostrada, park, shkollë, aeroport, park argëtimi, restorant, qendër tregtare, muze, kafene, vend ndërtimi, stacion autobusi dhe zjarrfikës. Skajet e shpuara e bëjnë të lehtë heqjen e faqeve të afisheve që përputhen me skenat.

Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe relaksues
  • Fëmijët do duhet të  përputhin më shumë se 350 ngjitëse me ngjyra me objekte të fshehura
  • Faqet e ngjitëseve janë të koduara me ngjyra dhe të etiketuara që të përputhen me skenat

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 28 x 0.3 x 35.6 cm
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close