, ,

Service Station Parking Garage

Availability:

1 stok


Service Station Parking Garage | Parkoni të dy makinat prej druri në garazhin e parkimit me ashensor të levizshem ose tërhiqni ato përmes lavazhit. Mos harroni të mbusheni në pompën e gazit para se të dilni nga garazhi me dyer rrëshqitëse. Kjo lojë e caktuar për moshat +3 vjeçe dhe  inkurajon aftësi të shkëlqyera per koordinim të syve me duart, zgjidhje problemesh dhe lojë imagjinare.

7,200 L

1 stok

Service Station Parking Garage | Parkoni të dy makinat prej druri në garazhin e parkimit me ashensor të levizshem ose tërhiqni ato përmes lavazhit. Mos harroni të mbusheni në pompën e gazit para se të dilni nga garazhi me dyer rrëshqitëse. Kjo lojë e caktuar për moshat +3 vjeçe dhe  inkurajon aftësi të shkëlqyera per koordinim të syve me duart, zgjidhje problemesh dhe lojë imagjinare.

SHPORTA NË BEE

close