Set 3 makina prej druri

Moulin Roty
Availability:

7 stok


Set 3 makina prej druri | Ky grup përfshin 3 automjete prej druri në ngjyra të ndritshme: një makinë të kuqe, një furgon blu dhe një autobus të gjelbër. Ky set është i lehtë për tu transportuar kudo, për të luajtur vetëm ose me miqtë. Mund të përdoret gjithashtu me garazhin nga i njëjti koleksion. Rekomanduar për të gjithë të apasionuarit e automjeteve! Projektuar nga Aurélien Débat.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 25 x 3 x 9 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • Mosha +2 vjeç

3,800 L

7 stok

Set 3 makina prej druri | Ky grup përfshin 3 automjete prej druri në ngjyra të ndritshme: një makinë të kuqe, një furgon blu dhe një autobus të gjelbër. Ky set është i lehtë për tu transportuar kudo, për të luajtur vetëm ose me miqtë. Mund të përdoret gjithashtu me garazhin nga i njëjti koleksion. Rekomanduar për të gjithë të apasionuarit e automjeteve! Projektuar nga Aurélien Débat.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 25 x 3 x 9 cm
  • Materialet: Dru i ngurtë
  • Mosha +2 vjeç
SKU: 3575677204053 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close