Set 3 Valixhe

Moulin Roty
Availability:

7 stok


Set 3 Valixhe | Një grup prej 3 valixheve prej kartoni me doreza metalike, të dizejnuara për t’u përshtatur njëra brenda tjetrës. Ngjyrat dhe printimet eskluzive përputhen me ato të veshjeve të vogla të kukullave dhe sipas qiellit, kopshtit dhe pyllit.

7,300 L

7 stok

Set 3 Valixhe | Një grup prej 3 valixheve prej kartoni me doreza metalike, të dizejnuara për t’u përshtatur njëra brenda tjetrës. Ngjyrat dhe printimet eskluzive përputhen me ato të veshjeve të vogla të kukullave  dhe sipas qiellit, kopshtit dhe pyllit.

SKU: 3575676703304 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close