, ,

Set aktiviteti- Byzylykët e miqësisë

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Argëtimi i fëmijëve, sidomos vajzave, nuk ka fund tani me këtë set aktivieti. Përfshin shumë materiale për të bërë byzylykë të këndshëm, plot 10 të tillë, për t’i veshur dhe ndarë me miqtë.  Fëmijët do duhet të ndjekin udhëzimet hap pas hapi dhe pastaj ti shtojnë edhe kreativitetin e tyre për të krijuar byzylykë të veçantë plot ngjyra.  Kjo lojë ndihmon në zhvillimin dhe avancimin e aftësive të shkëlqyera motorike, koordinimin sy-duar dhe shkathtësim.

Seti përmban:

 • vargje me ngjyra (6 nuanca)
 • 6 elementë dekorues shumëngjyrësh
 • 8 rruaza me ngjyra
 • fije
 • udhëzues

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krijuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për vajza

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +6 vjeç

1,800 L

1 stok

Argëtimi i fëmijëve, sidomos vajzave, nuk ka fund tani me këtë set aktivieti. Përfshin shumë materiale për të bërë byzylykë të këndshëm, plot 10 të tillë, për t’i veshur dhe ndarë me miqtë.  Fëmijët do duhet të ndjekin udhëzimet hap pas hapi dhe pastaj ti shtojnë edhe kreativitetin e tyre për të krijuar byzylykë të veçantë plot ngjyra.  Kjo lojë ndihmon në zhvillimin dhe avancimin e aftësive të shkëlqyera motorike, koordinimin sy-duar dhe shkathtësim.

Seti përmban:

 • vargje me ngjyra (6 nuanca)
 • 6 elementë dekorues shumëngjyrësh
 • 8 rruaza me ngjyra
 • fije
 • udhëzues

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krijuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për vajza

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +6 vjeç
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close