, ,

Set balancues- My first stacking set

EurekaKids
Availability:

1 stok


Grumbullimi i lodrave është i shkëlqyeshëm për të ndihmuar fëmijët në hapat e tyre të parë të koordinimit sy-duar. Gjashtë blloqet e setit të parë janë me ngjyra të ndryshme dhe tregojnë numra të ndryshëm, të përfaqësuar gjithashtu me të njëjtin numër pikash të ngritura. Topi në krye është një kafshë e bukur e dyanshme! Duke i vendosur blloqet në anën tjetër për ruajtje, ato duken si një lule. Ky set është i shkëlqyeshëm që vogëlushët tuaj të zhvillojnë aftësi të shkëlqyera motorike, koordinim sy-duar dhe të fillojnë të njohin ngjyrat, numrat dhe format.

Karakteristikat:

  • Gjashtë blloqet e setit të parë janë me ngjyra të ndryshme dhe tregojnë numra të ndryshëm
  • E shkëlqyeshme që foshnja të zhvillojë aftësi të shkëlqyera motorike, koordinim sy-duar dhe të fillojë të njohë ngjyrat, numrat dhe format
  • Duke i vendosur blloqet në anën tjetër për ruajtje, ato duken si një lule

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat: 24.5 x 11.5 x 11.5 cm

2,100 L

1 stok

Grumbullimi i lodrave është i shkëlqyeshëm për të ndihmuar fëmijët në hapat e tyre të parë të koordinimit sy-duar. Gjashtë blloqet e setit të parë janë me ngjyra të ndryshme dhe tregojnë numra të ndryshëm, të përfaqësuar gjithashtu me të njëjtin numër pikash të ngritura. Topi në krye është një kafshë e bukur e dyanshme! Duke i vendosur blloqet në anën tjetër për ruajtje, ato duken si një lule. Ky set është i shkëlqyeshëm që vogëlushët tuaj të zhvillojnë aftësi të shkëlqyera motorike, koordinim sy-duar dhe të fillojnë të njohin ngjyrat, numrat dhe format.

Karakteristikat:

  • Gjashtë blloqet e setit të parë janë me ngjyra të ndryshme dhe tregojnë numra të ndryshëm
  • E shkëlqyeshme që foshnja të zhvillojë aftësi të shkëlqyera motorike, koordinim sy-duar dhe të fillojë të njohë ngjyrat, numrat dhe format
  • Duke i vendosur blloqet në anën tjetër për ruajtje, ato duken si një lule

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat: 24.5 x 11.5 x 11.5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close