Set bojrash

Melissa & Doug
Availability:

8 stok


Set bojrash | Gjithçka që ka nevojë artisti juaj i vogël kur e kap frymëzimi. Katër shishe me bojë, katër gota bojë, katër furça me madhësi të mesme, një rrotull letre të butë, 10 – pako e shkumës ylberi, një gomë dhe një fshirëse. Ky set i artit për fëmijë është shoqëruesi i përsosur për vogëlueshin tuaj.

6,500 L

8 stok

Set bojrash | Gjithçka që ka nevojë artisti juaj i vogël kur e kap frymëzimi. Katër shishe me bojë, katër gota bojë, katër furça me madhësi të mesme, një rrotull letre të butë, 10 – pako e shkumës ylberi, një gomë dhe një fshirëse. Ky set i artit për fëmijë është shoqëruesi i përsosur për vogëlueshin tuaj.

SKU: 000772141451 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close