Sold out!

Set bowlingu

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Set bowlingu ka 6 kunja bowlingu, secila prej tyre përfaqëson një kafshë nga koleksioni i Friends Kirumy. Plus, të gjithë kanë një cilësi që janë super të lëmuar. Perfekt për të argëtuar fëmijën ndërsa zhvillon aftësitë e tij perceptuese dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Përfshin 6 kunjat dhe 1 top.
  • Paketimi i tij e bën këtë grup lehtësisht të transportueshëm.
  • Mosha: +6 muajsh
  • Paketimi: 20 cm

2,500 L

Sold out!

Set bowlingu ka 6 kunja bowlingu, secila prej tyre përfaqëson një kafshë nga koleksioni i Friends Kirumy. Plus, të gjithë kanë një cilësi që janë super të lëmuar. Perfekt  për të argëtuar fëmijën ndërsa zhvillon aftësitë e tij perceptuese dhe praktike.

Karakteristikat:

  • Përfshin 6 kunjat  dhe 1 top.
  • Paketimi i tij e bën këtë grup lehtësisht të transportueshëm.
  • Mosha: +6 muajsh
  • Paketimi: 20 cm
SKU: 8435404813970 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close