,

Set Çaji

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Set Çaji | Eshtë koha e çajit! Fëmija juaj do të ftojë miqtë e tij / saj për një kohë të këndshme duke përdorur këtë set çaji. E krijuar në enë prej balte rozë me skaj argjendi, ky set është në një kuti të bukur të ilustruar. Përmban 4 gota, 4 tigan, 1 çaji, 1 tas sheqeri dhe 1 për qumështin.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 21 x 27 x 12 cm
  • Materiali : porcelan
  • Mosha +3 vjeç

9,400 L

4 stok

Set Çaji | Eshtë koha e çajit! Fëmija juaj do të ftojë miqtë e tij / saj për një kohë të këndshme duke përdorur këtë set çaji. E krijuar në enë prej balte rozë me skaj argjendi, ky set është në një kuti të bukur të ilustruar. Përmban 4 gota, 4 tigan, 1 çaji, 1 tas sheqeri dhe 1 për qumështin.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 21 x 27 x 12 cm
  • Materiali : porcelan
  • Mosha +3 vjeç
SKU: 3575677113508 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close