,

Set çaji druri

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Set çaji druri |  Ky grup çaji prej druri ka gjithçka që ju duhet për vogëlushin tuaj për të organizuar festën e përsosur të çajit: çaj me kapak, dy gota, dy lugë, një tas sheqeri, një shtambë qumështi, gjashtë lloje çaji dhe dy biskota. Ky shërbim i adhurueshëm i çajit inkurajon të menduarit krijues dhe lojën imagjinative dhe promovon kujtesën dhe njohjen e ngjyrave. Kush është gati për çaj për dy?

6,200 L

6 stok

Set çaji druri |  Ky grup çaji prej druri ka gjithçka që ju duhet për vogëlushin tuaj për të organizuar festën e përsosur të çajit: çaj me kapak, dy gota, dy lugë, një tas sheqeri, një shtambë qumështi, gjashtë lloje çaji dhe dy biskota. Ky shërbim i adhurueshëm i çajit inkurajon të menduarit krijues dhe lojën imagjinative dhe promovon kujtesën dhe njohjen e ngjyrave. Kush është gati për çaj për dy?

SKU: 000772198431 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close