Set Çaji

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Set Çaji | Ky orar i ëmbël kohor i çajit është perfekt për një festë çaji dhe një shtesë argëtuese për setin e shtëpive të çdo kukulle. Vjen me makinë kafeje të adhurueshme me madhësi për kukulla, blender, kazan të trashë, enë dhe tigan, perime të tregut dhe një mëngjes në tabaka për shtrat.

Karakteristikat:

  • Materiali prej druri
  • Mosha 3+ vjeç

2,800 L

2 stok

Set Çaji | Ky orar i ëmbël kohor i çajit është perfekt për një festë çaji dhe një shtesë argëtuese për setin e shtëpive të çdo kukulle. Vjen me makinë kafeje të adhurueshme me madhësi për kukulla, blender, kazan të trashë, enë dhe tigan, perime të tregut dhe një mëngjes në tabaka për shtrat.

Karakteristikat:

  • Materiali prej druri
  • Mosha 3+ vjeç
SKU: 5060023410793 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close