,

Set dhuratë- Elefanti Bergamot

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Një dhuratë perfekte lindjeje në një kuti të ilustruar me bojëra uji që do të bëhet shoqëruesi i ri i vogëlushëve tuaj. Elefanti Bergamot pret përqafimin e tij për të shkuar në shtrat. Është shumë i butë, ka putra të gjata dhe veshë të mëdhenj. Kjo është një ide shumë e bukur dhuratë lindjeje për bebe në një kuti dhuratash shumë të bukura.

Karakteristikat:

 • Një dhuratë perfekte lindjeje në një kuti të ilustruar me bojëra uji
 • Elefanti Bergamot pret përqafimin e tij për të shkuar në shtrat
 • Do të bëhet shoqëruesi i ri i vogëlushëve tuaj
 • Procesi i larjes këshillohet në 30 gradë dhe me tharje natyrale

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat e pelushit: 37 cm
 • Përmasat e kutisë: 19 x 13 x 13 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër dhe Fibra metalike

 

7,000 L

2 stok

Një dhuratë perfekte lindjeje në një kuti të ilustruar me bojëra uji që do të bëhet shoqëruesi i ri i vogëlushëve tuaj. Elefanti Bergamot pret përqafimin e tij për të shkuar në shtrat. Është shumë i butë, ka putra të gjata dhe veshë të mëdhenj. Kjo është një ide shumë e bukur dhuratë lindjeje për bebe në një kuti dhuratash shumë të bukura.

Karakteristikat:

 • Një dhuratë perfekte lindjeje në një kuti të ilustruar me bojëra uji
 • Elefanti Bergamot pret përqafimin e tij për të shkuar në shtrat
 • Do të bëhet shoqëruesi i ri i vogëlushëve tuaj
 • Procesi i larjes këshillohet në 30 gradë dhe me tharje natyrale

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +0 muajsh
 • Përmasat e pelushit: 37 cm
 • Përmasat e kutisë: 19 x 13 x 13 cm
 • Materiali: Pambuk, Poliestër dhe Fibra metalike

 

SKU: 3575676690215 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close