Set dhurate Peshqirë & Pantofla

BamBam
Availability:

10 stok


Set dhurate Peshqirë & Pantofla, i sjell plot dashuri nga marka BamBam. Seti  një palë pantofla dhe një peshqir.  Janë prodhuar nga 100% pambuk super i butë. Dhuratë ideale, për djem dhe vajza, për një rast të veçantë, apo edhe për lindje.

Karakteristikat:

 • Set dhuratë për raste të veçanta ose lindje
 • I përshtatshëm për vajza dhe djem
 • Prodhuar me material 100% pambuku super të butë
 • Përmban një palë pantofla dhe një peshqir

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 10 x 10 x 10 cm
 • Pesha: 299 gram

8,600 L

10 stok

Set dhurate Peshqirë & Pantofla, i sjell plot dashuri nga marka BamBam. Seti  një palë pantofla dhe një peshqir.  Janë prodhuar nga 100% pambuk super i butë. Dhuratë ideale, për djem dhe vajza, për një rast të veçantë, apo edhe për lindje.

Karakteristikat:

 • Set dhuratë për raste të veçanta ose lindje
 • I përshtatshëm për vajza dhe djem
 • Prodhuar me material 100% pambuku super të butë
 • Përmban një palë pantofla dhe një peshqir

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 10 x 10 x 10 cm
 • Pesha: 299 gram
Marka

SHPORTA NË BEE

close