, ,

Set Dorashka- Shall- Kapuç

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Set ideal për të përballuar ditët e ftohta të dimrit. Përmban, një shall, një kapuç dhe një palë dorashka të kuqe.  Janë të bëra prej materiale të buta dhe që ofrojnë ngrohtësi maksimale. Dorashka me thurje, të cilat janë ideale për ti mbajtur duart ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Janë të bëra nga material cilësor dhe i butë.

Karakteristikat:

  • Set ideal për të përballuar ditët e ftohta të dimrit
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe butësi maksimale

Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

6,500 L

Pastroje zgjedhjen

Set ideal për të përballuar ditët e ftohta të dimrit. Përmban, një shall, një kapuç dhe një palë dorashka të kuqe.  Janë të bëra prej materiale të buta dhe që ofrojnë ngrohtësi maksimale. Dorashka me thurje, të cilat janë ideale për ti mbajtur duart ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Janë të bëra nga material cilësor dhe i butë.

Karakteristikat:

  • Set ideal për të përballuar ditët e ftohta të dimrit
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe butësi maksimale

Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Marka

Mosha

10-12 vjeç

Ngjyra

E kuqe

SHPORTA NË BEE

close