Set gatimi

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Set gatimi paketuar në një kuti metalike të dobishme për të mbajtur gjithçka të organizuar. Seti përbëhet prej gjashtë pjesësh përfshin salcë, mustardë, kripë, piper dhe salcë djegëse. Më e mira nga të gjitha: Kripa dhe piperi me të vërtetë “tunden”, salca e djegëse me të vërtetë “derdhet”, dhe vargu “shiringë” me salcë dhe mustardë! Këto pjesë të lojërave janë ndërtuar që të zgjasin përmes aventurave të panumërta të kuzhinës.

4,500 L

2 stok

Set gatimi paketuar në një kuti metalike të dobishme për të mbajtur gjithçka të organizuar. Seti përbëhet  prej gjashtë pjesësh përfshin salcë, mustardë, kripë, piper dhe salcë djegëse. Më e mira nga të gjitha: Kripa dhe piperi me të vërtetë “tunden”, salca e djegëse me të vërtetë “derdhet”, dhe vargu “shiringë” me salcë dhe mustardë! Këto pjesë të lojërave janë ndërtuar që të zgjasin përmes aventurave të panumërta të kuzhinës.

SKU: 000772193580 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close