,

Set Grimieri

Plan Toys
Availability:

6 stok


Set Grimieri, ky komplet i make-up absolutisht i bukur prej druri lejon që të vegjëlit tuaj të mbajnë buzëkuq, hijen e syve, madje edhe vetullat! Të gjitha pa rrezikun e ndonjë kimikati të keq! Paraqet gjithçka që ju nevojitet duke përfshirë një tub prej druri të kuq buzësh, shishe parfumesh, laps vetullash, pasqyrë, si dhe një pasqyrë bukurie cilësore! Gjithashtu vjen me një paletë të hollësishme që prezanton artistët tanë të vegjël në një botë me ngjyra sekondare dhe terciare, shkëmbim ngjyrash, përzierje dhe shtresa – si dhe një furçë make-up që është bërë me fije pambuku të vërteta, që do të thotë se është e sigurt të vendosni pranë lëkurës suaj për momente super reale të luajtjes!

5,500 L

6 stok

Set Grimieri, ky komplet i make-up absolutisht i bukur prej druri lejon që të vegjëlit tuaj të mbajnë buzëkuq, hijen e syve, madje edhe vetullat! Të gjitha pa rrezikun e ndonjë kimikati të keq! Paraqet gjithçka që ju nevojitet  duke përfshirë një tub prej druri të kuq buzësh, shishe parfumesh, laps vetullash, pasqyrë, si dhe një pasqyrë bukurie cilësore! Gjithashtu vjen me një paletë të hollësishme që prezanton artistët tanë të vegjël në një botë me ngjyra sekondare dhe terciare, shkëmbim ngjyrash, përzierje dhe shtresa – si dhe një furçë make-up që është bërë me fije pambuku të vërteta, që do të thotë se është e sigurt të vendosni pranë lëkurës suaj për momente super reale të luajtjes!

SKU: 8854740034878 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close