Set Konstruksioni

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Set Konstruksioni | “Dans la Ville” (në qytet) është një gamë që ndërthur dizajnin grafik, arkitekturën dhe lodrat për fëmijërinë tonë. Ky grup është i përbërë nga 12 pulla druri të ahut me dy fishekë boje (blu dhe të kuqe) për të krijuar të gjitha llojet e vinçave mekanikë dhe të bëjnë një lojë ndërtimi aq të madhe sa imagjinata e vogëlushëve tuaj! Ky aktivitet stimulon krijimtarinë dhe imagjinatën e fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 8,5×12,5 cm
  • Materialet: Gome dhe dru
  • Mosha +3 vjeç

3,100 L

5 stok

Set Konstruksioni | “Dans la Ville” (në qytet) është një gamë që ndërthur dizajnin grafik, arkitekturën dhe lodrat për fëmijërinë tonë. Ky grup është i përbërë nga 12 pulla druri të ahut me dy fishekë boje (blu dhe të kuqe) për të krijuar të gjitha llojet e vinçave mekanikë dhe të bëjnë një lojë ndërtimi aq të madhe sa imagjinata e vogëlushëve tuaj! Ky aktivitet stimulon krijimtarinë dhe imagjinatën e fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 8,5×12,5 cm
  • Materialet: Gome dhe dru
  • Mosha +3 vjeç
SKU: 3575677204015 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close