,

Set magjik i zbulimeve

Melissa & Doug
Availability:

7 stok


Set magjik i zbulimeve | Abrakadabra! Ky paketim fantastik prej druri përfshin katër “truke” të lehta për t’u zotëruar për fillestarët. Magjistarët e rinj do të përmirësojnë besimin e tyre pasi të mahnisin familjen dhe miqtë me truket dhe iluzionet emocionuese! Përfshihen “Magic Jewel Box”, “Coling Changeing String”, “Chamber of Illusion” dhe “Sword in the Stone”. Një nga pak grupet magjike të përshtatshme për fëmijët e moshës gjashtë vjeç.

4,900 L

7 stok

Set magjik i zbulimeve | Abrakadabra! Ky paketim fantastik prej druri përfshin katër “truke” të lehta për t’u zotëruar për fillestarët. Magjistarët e rinj do të përmirësojnë besimin e tyre pasi të mahnisin familjen dhe miqtë me truket dhe iluzionet emocionuese! Përfshihen “Magic Jewel Box”, “Coling Changeing String”, “Chamber of Illusion” dhe “Sword in the Stone”. Një nga pak grupet magjike të përshtatshme për fëmijët e moshës gjashtë vjeç.

SKU: 000772112802 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close