Set magjik

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Set magjik | Ky grup fantastik përfshin 10 hile të kalibrit profesional, por të lehtë për t’u zotëruar! Magjistarët e rinj do të përmirësojnë besimin e tyre pasi të mahnisin familjen dhe miqtë me truket dhe iluzionet emocionuese! “Sekretet e heshtura”, “Parashikimi Magjik i Numrit”, “Parashikimi Egjiptian” janë ndër dhjetë hile klasike të përfshira. Thuaj fjalën magjike dhe ky grup i mrekullueshëm mund të jetë i juaji!

7,500 L

1 stok

Set magjik |  Ky grup fantastik përfshin 10 hile të kalibrit profesional, por të lehtë për t’u zotëruar! Magjistarët e rinj do të përmirësojnë besimin e tyre pasi të mahnisin familjen dhe miqtë me truket dhe iluzionet emocionuese! “Sekretet e heshtura”, “Parashikimi Magjik i Numrit”, “Parashikimi Egjiptian” janë ndër dhjetë hile klasike të përfshira. Thuaj fjalën magjike dhe ky grup i mrekullueshëm mund të jetë i juaji!

SKU: 000772111706 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close