Set me bojëra (8 copë)

EurekaKids
Availability:

2 stok


Ky set bojërash me majë të rrumbullakët janë të krijuara posaçërisht për të vegjlit tuaj, që t’i kapin dhe t’i mbajnë lehtë. Aktiviteti krijues dhe argëtues i të vegjëlve nuk do të ndalet.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 8 bojra
  • Bojrat janë të mëdha në mënyrë të tillë që të kapen lehtë nga vogëlushët
  • Kanë majë të rrumbullakët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 14 x 12.5 x 1.6 cm

900 L

2 stok

Ky set bojërash me majë të rrumbullakët janë të krijuara posaçërisht për të vegjlit tuaj, që t’i kapin dhe t’i mbajnë lehtë. Aktiviteti krijues dhe argëtues i të vegjëlve nuk do të ndalet.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 8 bojra
  • Bojrat janë të mëdha në mënyrë të tillë që të kapen lehtë nga vogëlushët
  • Kanë majë të rrumbullakët

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 14 x 12.5 x 1.6 cm
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close