Sold out!

Set modele makinash

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Set modele makinash | Fëmijët pëlqejnë të luajnë me automjete lodrash, kështu që ata do të kenë një kohë të shkëlqyeshme duke përbërë një mijë histori me këtë grup prej pesë automjetesh të përbërë nga modele të ndryshme makinash: xhip, konvertues dhe makinë sportive.

Karakteristikat:

  • Përfshin 5 modele të ndryshme makinash: xhip, konvertues, sportiv

1,600 L

Sold out!

Set modele makinash | Fëmijët pëlqejnë të luajnë me automjete lodrash, kështu që ata do të kenë një kohë të shkëlqyeshme duke përbërë një mijë histori me këtë grup prej pesë automjetesh të përbërë nga modele të ndryshme makinash: xhip, konvertues dhe makinë sportive.

Karakteristikat:

  • Përfshin 5 modele të ndryshme makinash: xhip, konvertues, sportiv
SKU: 8435404812515 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close