,

Set modern Tavolinë & Karrige

KidKraft
Availability:

1 stok


Seti modern, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë perfekte për lojra, aktivitete argëtuese ose vakte të shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen me linja të pastra, elegancë moderne dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç.

Karakteristikat:

 • Janë të bëra nga material prej druri dhe MDF
 • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
 • Përfshin 2 karrige druri të bardha
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn modern dhe elegant

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 59.69 x 59.69 x 48.26 cm
 • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
 • Ngjyra: E bardhë

28,400 L

1 stok

Seti modern, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë perfekte për lojra, aktivitete argëtuese ose vakte të shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen me linja të pastra, elegancë moderne dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç.

Karakteristikat:

 • Janë të bëra nga material prej druri dhe MDF
 • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
 • Përfshin 2 karrige druri të bardha
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn modern dhe elegant

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 59.69 x 59.69 x 48.26 cm
 • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
 • Ngjyra: E bardhë
Marka

Ngjyra

E bardhë

SHPORTA NË BEE

close