Set Mustaqe

Moulin Roty
Availability:

23 stok


Set Mustaqe| Mustaqe qesharake nga Moulin Roty nga seriali “les petites merveilles”. Ngjit dhe festa mund të fillojë, qoftë në karnavale festa me temë në ditëlindjen.

Karakteristika:

  • Materiali: 100% poliester
  • Mosha: +3 vjeç

600 L

23 stok

Set Mustaqe| Mustaqe qesharake nga Moulin Roty nga seriali “les petites merveilles”. Ngjit dhe festa mund të fillojë, qoftë në karnavale festa me temë në ditëlindjen.

Karakteristika:

  • Materiali: 100% poliester
  • Mosha: +3 vjeç
SKU: 3575677112273 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close