, ,

Set muzikor

Melissa & Doug
Availability:

7 stok


Set muzikor | Ky set ka gjithçka që parashkollorët duhet të formojnë një grup marshimi për fëmijë, të fillojnë një karrierë solo ose thjesht të shijojnë eksplorimin e muzikës dhe tingujve! Seti përfshin një tambourine, cymbals, maracas, clacker, blloqe ton, një trekëndësh dhe një arkë të qëndrueshme prej druri. Ngjitni grupin dhe ngjallni një dashuri të përjetshme të muzikës me këtë grup unik prej druri instrumentesh.

5,400 L

7 stok

Set muzikor | Ky set ka gjithçka që parashkollorët duhet të formojnë një grup marshimi për fëmijë, të fillojnë një karrierë solo ose thjesht të shijojnë eksplorimin e muzikës dhe tingujve! Seti përfshin një tambourine, cymbals, maracas, clacker, blloqe ton, një trekëndësh dhe  një arkë të qëndrueshme prej druri. Ngjitni grupin dhe ngjallni një dashuri të përjetshme të muzikës me këtë grup unik prej druri instrumentesh.

SKU: 000772104883 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close