Set muzikor

Plan Toys
Availability:

9 stok


Set muzikor| Për tu bërë muzikantë të vegjël, ky grup muzikor vjen me melodi që ndihmon në forcimin e koordinimit të syrit me dorë dhe forcimin e aftësive të përqendrimit. I përshtatshëm për fëmijët 3 vjeç e lart.

Zhvillon:

  • koordinim e syve dhe duarve
  • njohjen e ngjyrave
  • aftësitë dëgjimore
  • të mësuarit
  • vlerësimin muzikor dhe krijimtarinë

8,700 L

9 stok

Set muzikor| Për tu bërë muzikantë të vegjël, ky grup muzikor vjen me melodi që ndihmon në forcimin e koordinimit të syrit me dorë dhe forcimin e aftësive të përqendrimit. I përshtatshëm për fëmijët 3 vjeç e lart.

Zhvillon:

  • koordinim e syve dhe duarve
  • njohjen e ngjyrave
  • aftësitë dëgjimore
  • të mësuarit
  • vlerësimin muzikor dhe krijimtarinë
SKU: 8854740064226 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close