Set Ora e gjumit

Melissa & Doug
Availability:

4 stok


Set Ora e gjumit | Ky set me 11 lojra u jep fëmijëve gjithçka që u nevojitet për të zbutur, përplasur dhe për tu futur në kukullat e tyre të preferuaraose kafshët e pellushit. Ekziston një dritë pune gjatë natës (2 bateri AA të kërkuara, jo të përfshira), një celular tjerrje, një libër për kohën e gjumit, një lepur lepurush të mbushur për lakmi dhe një kartë veprimtarie të ripërdorshme të dyanshme. Fëmijët madje mund të mbajnë një sy në ëmbëlsirat e tyre të gjumit me dy vëzhguesit e fëmijëve të luajnë në formë bufi! Me lodrat Mine to Love, fëmijët 3 dhe mbi 3 vjeç mund të eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve ndërsa kujdesen pafund për fëmijët e tyre.

6,600 L

4 stok

Set Ora e gjumit | Ky set me 11 lojra u jep fëmijëve gjithçka që u nevojitet për të zbutur, përplasur dhe për tu futur në kukullat e tyre të preferuaraose kafshët e pellushit.  Ekziston një dritë pune gjatë natës (2 bateri AA të kërkuara, jo të përfshira), një celular tjerrje, një libër për kohën e gjumit, një lepur lepurush të mbushur për lakmi dhe një kartë veprimtarie të ripërdorshme të dyanshme. Fëmijët madje mund të mbajnë një sy në ëmbëlsirat e tyre të gjumit me dy vëzhguesit e fëmijëve të luajnë në formë bufi! Me lodrat Mine to Love, fëmijët 3 dhe mbi 3 vjeç mund të eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve ndërsa kujdesen pafund për fëmijët e tyre.

SKU: 000772417099 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close