Set Parukieri

Plan Toys
Availability:

1 stok


Set Parukieri përfshin gërshërë, tharëse flokësh, krehër, drejtues flokësh, kapëse flokësh dhe një përparëse. Fëmijët do të pëlqejnë të krijojnë stilime flokësh për anëtarët e familjes, miqtë ose kukullat e tyre.

5,500 L

1 stok

Set Parukieri përfshin gërshërë, tharëse flokësh, krehër, drejtues flokësh, kapëse flokësh dhe një përparëse. Fëmijët do të pëlqejnë të krijojnë stilime flokësh për anëtarët e familjes, miqtë ose kukullat e tyre.

SKU: 8854740034922 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close