Set pastrimi

EurekaKids
Availability:

2 stok


Set pastrimi | Ky grup i lodrave është përshtatur me lartësinë e fëmijëve dhe përbëhet nga një fshesë, një lopatë, një marrëse pluhurash dhe një furçë. Fëmijët duan të luajnë për të imituar të rriturit, kështu që ky grup është perfekt për t`ia plotësuar dëshirën.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 63cm (E lartë)
  • Mosha: +3 vjeç.

1,700 L

2 stok

Set pastrimi | Ky grup i lodrave është përshtatur me lartësinë e fëmijëve dhe përbëhet nga një fshesë, një lopatë, një marrëse pluhurash dhe një furçë. Fëmijët duan të luajnë për të imituar të rriturit, kështu që ky grup është perfekt për t`ia plotësuar dëshirën.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 63cm (E lartë)
  • Mosha: +3 vjeç.
SKU: 8435404812843 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close