Set për endje

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Set për endje | Një stil retro për të mësuar se si të qepni dhe thurni. Ajo ka pesë topa leshi, 3 rrota fije, 4 rrota fije qëndisje, gërshërë, hala thurje, butona, një shirit matës dhe modele.

8,700 L

3 stok

Set për endje | Një stil retro për të mësuar se si të qepni dhe thurni. Ajo ka pesë topa leshi, 3 rrota fije, 4 rrota fije qëndisje, gërshërë, hala thurje, butona, një shirit matës dhe modele.

SKU: 3575677104032 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close