,

Set për magjistarët

Melissa & Doug
Availability:

3 stok


Set për magjistarët | Është një punë e lehtë për të mësuar dhe kryer këto mashtrime magjike të kalibrit profesional! Truket në këtë koleksion, të përshtatura për fëmijët  mbi 4 vjeç, janë të thjeshta për t’u zotëruar, por me të vërtetë të mahnitshme për t’u parë. Seti me 12 copë përfshin një monedhë që në mënyrë magjike shfaqet në një qese rrjetë, një rast që bën që një “faturë 100 $” të zhduket dhe të shfaqet përsëri, truket e topit me vazo, dhe një shall që zhduket nga një tub! Udhëzimet e ilustruara të lehta për t’u ndjekur ndihmojnë magjistarët të mësojnë sekretet që fshihen pas këtyre trukeve klasike, të cilat sigurisht që do të marrin audiencën e të gjitha moshave!

7,500 L

3 stok

Set për magjistarët | Është një punë e lehtë për të mësuar dhe kryer këto mashtrime magjike të kalibrit profesional! Truket në këtë koleksion, të përshtatura për fëmijët  mbi 4 vjeç, janë të thjeshta për t’u zotëruar, por me të vërtetë të mahnitshme për t’u parë. Seti me 12 copë përfshin një monedhë që në mënyrë magjike shfaqet në një qese rrjetë, një rast që bën që një “faturë 100 $” të zhduket dhe të shfaqet përsëri, truket e topit me vazo, dhe një shall që zhduket nga një tub! Udhëzimet e ilustruara të lehta për t’u ndjekur ndihmojnë magjistarët të mësojnë sekretet që fshihen pas këtyre trukeve klasike, të cilat sigurisht që do të marrin audiencën e të gjitha moshave!

SKU: 000772151900 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close