Set Përkujdesja e kafshëve

Melissa & Doug
Availability:

7 stok


Set Përkujdesja e kafshëve | Jepuni vogëlushëve, dashamirës të kafshëve, gjithçka që duhet për t’u kujdesur për miqtë e tyre të mbuluar me gëzof! Fëmijët t3 dhe mbi 3 vjeç do të kënaqen kur të ushqejnë, grumbullojnë dhe stërvitin dy kafshët shtëpiake të adhurueshme prej pellushi (një qen dhe një mace), ose kafshët e tyre të tjera. Koleksioni prej 24-copësh përfshin enët me ushqime dhe furnizime argëtuese, si zbukurime që dridhen! Ekzistojnë dy jaka për tu personalizuar me afishe dhe një listë kontrolluese e ripërdorshme për të ndjekur programet e trajnimit dhe të ushqyerit!

5,200 L

7 stok

Set Përkujdesja e kafshëve | Jepuni vogëlushëve, dashamirës  të kafshëve, gjithçka që duhet për t’u kujdesur për miqtë e tyre të mbuluar me gëzof! Fëmijët t3 dhe mbi 3 vjeç  do të kënaqen kur të ushqejnë, grumbullojnë dhe stërvitin dy kafshët shtëpiake të adhurueshme prej pellushi (një qen dhe një mace), ose kafshët e tyre të tjera. Koleksioni prej 24-copësh përfshin enët me ushqime dhe furnizime argëtuese, si zbukurime që dridhen! Ekzistojnë dy jaka për tu personalizuar me afishe dhe një listë kontrolluese e ripërdorshme për të ndjekur programet e trajnimit dhe të ushqyerit!

SKU: 000772185516 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close