, ,

Set pizhame Lifou për vajza dhe djem

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Pizhame Lifou për djem dhe vajza nga Petit Bateau, të bëra  80% nga pambuku dhe 20% nga poliestër, që ofrojnë ngrohtësi, rehati dhe nuk irritojnë lëkurën. Janë super të buta. Trikoja dhe tutat janë me nuanca të ngjyrave blu dhe bojëqielli dhe në mes me macen e egër.

Karakteristikat:

  • 80% nga pambuku dhe 20% nga poliestër
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate

5,500 L

Pastroje zgjedhjen

Pizhame Lifou për djem dhe vajza nga Petit Bateau, të bëra  80% nga pambuku dhe 20% nga poliestër, që ofrojnë ngrohtësi, rehati dhe nuk irritojnë lëkurën. Janë super të buta. Trikoja dhe tutat janë me nuanca të ngjyrave blu dhe bojëqielli dhe në mes me macen e egër.

Karakteristikat:

  • 80% nga pambuku dhe 20% nga poliestër
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Marka

Mosha

12 vjeç

Materiali

80% pambuk dhe 20% poliestër

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close