, ,

Set pizhame për djem

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Pizhame për djem nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta. Trikoja, me mëngë ngjyrë portokalli me stampinin e fjalës “Super!” ndërsa tutat vijnë në ngjurë jeshile, me brez elastik.

Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate

3,900 L

Pastroje zgjedhjen

Pizhame për djem nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta. Trikoja, me mëngë ngjyrë portokalli me stampinin e fjalës “Super!” ndërsa tutat vijnë në ngjurë jeshile, me brez elastik.

Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Marka

Mosha

8 vjeç

Materiali

100% Pambuk

Gjinia

Meshkuj

SHPORTA NË BEE

close