, ,

Set pizhame për djem

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Pizhame për djem nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta. Trikoja dhe tutat janë me printe majmunësh me kombinim ngjyrash perfekte.

Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate

5,500 L

Pastroje zgjedhjen

Pizhame për djem nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta. Trikoja dhe tutat janë me printe majmunësh me kombinim ngjyrash perfekte.

Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Marka

Mosha

10 vjeç

Materiali

100% Pambuk

Gjinia

Meshkuj

SHPORTA NË BEE

close