, ,

Set pizhame për vajza

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Pizhame për vajza, me printe të vogla ngjyrë të kuqe, nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Tutat janë me brez elastik për tiu përshtatur në mënyrë perfekte ndërsa pjesa e trikos ka një zbukurim të bukur.

Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate

5,500 L

Pastroje zgjedhjen

Pizhame për vajza, me printe të vogla ngjyrë të kuqe, nga Petit Bateau, të bëra  100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Tutat janë me brez elastik për tiu përshtatur në mënyrë perfekte ndërsa pjesa e trikos ka një zbukurim të bukur.

Karakteristikat:

  • Të bëra nga material 100 % pambuk
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Marka

Mosha

10 vjeç, 12 vjeç, 2 vjeç, 4 vjeç, 6 vjeç, 8 vjeç

Materiali

100% Pambuk

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close