, ,

Set pizhame për vajza

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Pizhame për vajza nga Petit Bateau, të bëra 100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta. Trikoja dhe tutat janë në ngjyrë të zezë dhe me printe yjesh të shëndritshëm.

Karakteristikat:

  • 100% prej pambuku
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate

5,200 L

Pastroje zgjedhjen

Pizhame për vajza nga Petit Bateau, të bëra 100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta. Trikoja dhe tutat janë në ngjyrë të zezë dhe me printe yjesh të shëndritshëm.

Karakteristikat:

  • 100% prej pambuku
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Marka

Mosha

10 vjeç

Materiali

100% Pambuk

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close