, ,

Set pizhame për vajza

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Pizhame veluri në ngjyrë pink për vajza nga Petit Bateau, të bëra 75% nga pambuku dhe 25% nga poliestër, që ofrojnë ngrohtësi, rehati dhe nuk irritojnë lëkurën. Gjithashtu janë super të buta dhe me detaje qepjeje tek mëngët dhe këmbëzat.

Karakteristikat:

  • Material 75% nga pambuku dhe 25% nga poliestër
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate

6,000 L

Pastroje zgjedhjen

Pizhame veluri në ngjyrë pink për vajza nga Petit Bateau, të bëra 75% nga pambuku dhe 25% nga poliestër, që ofrojnë ngrohtësi, rehati dhe nuk irritojnë lëkurën. Gjithashtu janë super të buta dhe me detaje qepjeje tek mëngët dhe këmbëzat.

Karakteristikat:

  • Material 75% nga pambuku dhe 25% nga poliestër
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Marka

Mosha

6 vjeç

Materiali

75% pambuk dhe 25% poliestër

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close