, ,

Set pizhame për vajza dhe djem

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Pizhame për djem dhe vajza nga Petit Bateau, të bëra  80% nga pambuku dhe 20% nga poliestër, që ofrojnë ngrohtësi, rehati dhe nuk irritojnë lëkurën. Janë super të buta. Trikoja vjen me kombinim ngjyrash dhe me printin e qenit simpatik ndërsa dhe tutat janë ngjyrë blu.

Karakteristikat:

  • 80% nga pambuku dhe 20% nga poliestër
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate

6,000 L

Pastroje zgjedhjen

Pizhame për djem dhe vajza nga Petit Bateau, të bëra  80% nga pambuku dhe 20% nga poliestër, që ofrojnë ngrohtësi, rehati dhe nuk irritojnë lëkurën. Janë super të buta. Trikoja vjen me kombinim ngjyrash dhe me printin e qenit simpatik ndërsa dhe tutat janë ngjyrë blu.

Karakteristikat:

  • 80% nga pambuku dhe 20% nga poliestër
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Marka

Mosha

8 vjeç

Materiali

80% pambuk dhe 20% poliestër

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close