, ,

Set pizhame tigri për djem

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Pizhame për djem nga Petit Bateau, të bëra 100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta. Trikoja me mëngë të gjata me figurën e tigrit dhe me figurina gjeometrike kudo. Jaka, mëngët dhe këmbëzat janë kombinuar në një linjë ngjyre dhe dizajni.

Karakteristikat:

  • 100% prej pambuku
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate

6,900 L

Pastroje zgjedhjen

Pizhame për djem nga Petit Bateau, të bëra 100% nga pambuku, i cili ofron ngrohtësi, rehati dhe nuk irriton lëkurën. Janë super të buta. Trikoja me mëngë të gjata me figurën e tigrit dhe me figurina gjeometrike kudo. Jaka, mëngët dhe këmbëzat janë kombinuar në një linjë ngjyre dhe dizajni.

Karakteristikat:

  • 100% prej pambuku
  • Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati
  • Cilësia e certifikuar Standard 100 Oeko-Tex
  • Nuk irriton lëkurën edhe ato më delikate
Marka

Mosha

10 vjeç

Materiali

100% Pambuk

Gjinia

Meshkuj

SHPORTA NË BEE

close