,

Set shkrimi- Tinou

Djeco
Availability:

12 stok


Zbuloni setin e shkrimit Tinou, Lovely Paper nga Djeco. Një set ideal për fëmijët, duke filluar nga mosha 6-vjeç, që i ndihmon fëmijët në rritjen e aktiviteteve krijuese përtë vizatuar, ngjyrosur dhe për të shkruajtur.  Është e përkryer për dhurata, e cila u  mundëson orë argëtimi pafund.

Seti përmban:

 • 1 fletore të madhe shkrimi
 • 2 fletore të vogla shkrimi
 • 5 faqeshënues
 • 6 fletë ngjitëse të mëdha
 • 6 fletë ngjitëse vogla
 • 10 karta dhe zarfa
 • 1 rrotull me dekorues
 • 1 gomë
 • 1 laps

Të dhënat teknike:

 • Madhësia e kutisë: 22.5 x 18 x 5.5 cm

3,500 L

12 stok

Zbuloni setin e shkrimit Tinou, Lovely Paper nga Djeco. Një set ideal për fëmijët, duke filluar nga mosha 6-vjeç, që i ndihmon fëmijët në rritjen e aktiviteteve krijuese përtë vizatuar, ngjyrosur dhe për të shkruajtur.  Është e përkryer për dhurata, e cila u  mundëson orë argëtimi pafund.

Seti përmban:

 • 1 fletore të madhe shkrimi
 • 2 fletore të vogla shkrimi
 • 5 faqeshënues
 • 6 fletë ngjitëse të mëdha
 • 6 fletë ngjitëse vogla
 • 10 karta dhe zarfa
 • 1 rrotull me dekorues
 • 1 gomë
 • 1 laps

Të dhënat teknike:

 • Madhësia e kutisë: 22.5 x 18 x 5.5 cm
SKU: 3070900035010 Kategori: , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close