, ,

Set Tavolinë & Karrige

Plan Toys
Availability:

1 stok


Me një dizajn të lëmuar të drurit të përkulur, tryeza e Plan Toys shumëfunksionale është e përkryer për një fëmijë aktiv. Ekzistojnë 2 ndarje për ruajtje lodrash ose aksesorësh të tjerë nën tavolinë dhe një hapësirë mbi tavoline që fëmijët mund ta përdorin me shkumës gjithashtu. Karrigia gjithashtu ka një model druri të përkulur që konturon bukur trupat e vegjël. Ky grup përfshin një tavolinë dhe 1 karrige. Loja dhe argëtimi me këtë set do të jetë akoma më emocionues.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi
 • Tryeza e Plan Toys shumëfunksionale është e përkryer për një fëmijë aktiv
 • Ekzistojnë 2 ndarje për ruajtje lodrash ose aksesorësh të tjerë nën tavolinë
 • Një hapësirë mbi tavoline që fëmijët mund ta përdorin me shkumës
 • Seti është i bërë me material druri

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 58 x 44.7 x 43.9 cm
 • Mosha: +3 vjeç
 • Pesha: 7.51 kg

23,100 L

1 stok

Me një dizajn të lëmuar të drurit të përkulur, tryeza e Plan Toys shumëfunksionale është e përkryer për një fëmijë aktiv. Ekzistojnë 2 ndarje për ruajtje lodrash ose aksesorësh të tjerë nën tavolinë dhe një hapësirë mbi tavoline që fëmijët mund ta përdorin me shkumës gjithashtu. Karrigia gjithashtu ka një model druri të përkulur që konturon bukur trupat e vegjël. Ky grup përfshin një tavolinë dhe 1 karrige. Loja dhe argëtimi me këtë set do të jetë akoma më emocionues.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi
 • Tryeza e Plan Toys shumëfunksionale është e përkryer për një fëmijë aktiv
 • Ekzistojnë 2 ndarje për ruajtje lodrash ose aksesorësh të tjerë nën tavolinë
 • Një hapësirë mbi tavoline që fëmijët mund ta përdorin me shkumës
 • Seti është i bërë me material druri

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 58 x 44.7 x 43.9 cm
 • Mosha: +3 vjeç
 • Pesha: 7.51 kg
SKU: 8854740087034 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close