Set Torta e ditëlindjes

Plan Toys
Availability:

3 stok


Set Torta e ditëlindjes paraqet 6 feta tortë me 6 qirinj të heqshëm. Falë kësaj ju inkurajoni nxënësit të luajnë me konceptet e gjysmave, të tretave dhe të tërë, ndërsa ata eksplorojnë fraksione në një mënyrë argëtuese dhe të shijshme!

Inkurajon:

 • koordinim i syve me duart
 • eksplorim taktik
 • aftësi gjuhësore dhe zgjerim i fjalorit
 • zhvillimin njohës dhe emocional
 • interesin ndaj kuzhinës
 • imagjinatën dhe krijimtarinë
 • integrimin social dhe bashkëpunimi

Karakteristikat:

 • Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë, me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

3,800 L

3 stok

Set Torta e ditëlindjes paraqet 6 feta tortë me 6 qirinj të heqshëm. Falë kësaj ju inkurajoni nxënësit të luajnë me konceptet e gjysmave, të tretave dhe të tërë, ndërsa ata eksplorojnë fraksione në një mënyrë argëtuese dhe të shijshme!

Inkurajon:

 • koordinim i syve me duart
 • eksplorim taktik
 • aftësi gjuhësore dhe zgjerim i fjalorit
 • zhvillimin njohës dhe emocional
 • interesin ndaj kuzhinës
 • imagjinatën dhe krijimtarinë
 • integrimin social dhe bashkëpunimi

Karakteristikat:

 • Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë, me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

SKU: 8854740034885 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 15.8 × 15.8 × 1.2 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close