, , ,

Set trupore pa mëngë (5 copë)

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Set trupore për vajza,  5 copë,  pa mëngë, i cili  vjen me ngjyra dhe dizenjo me printe të ndryshme. Produktet, janë të bëra 100% nga pambuku dhe janë certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100, duke garantuar butësi dhe mos irritim të lëkurës, edhe për ato më delikate. Perfekte për tu përdorur poshtë veshjeve të tjera ose gjatë temperaturave të ngrohta verore.

Karakteristikat:

 • Me material 100%  pambuk
 • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
 • Seti vjen me 5 trupore me ngjyra dhe dizenjo të ndryshme
 • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

Të dhëna teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga 3 deri në 36 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk
 • Cikli i larjes në 40 °c

6,600 L

Pastroje zgjedhjen

Set trupore për vajza,  5 copë,  pa mëngë, i cili  vjen me ngjyra dhe dizenjo me printe të ndryshme. Produktet, janë të bëra 100% nga pambuku dhe janë certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100, duke garantuar butësi dhe mos irritim të lëkurës, edhe për ato më delikate. Perfekte për tu përdorur poshtë veshjeve të tjera ose gjatë temperaturave të ngrohta verore.

Karakteristikat:

 • Me material 100%  pambuk
 • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
 • Seti vjen me 5 trupore me ngjyra dhe dizenjo të ndryshme
 • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

Të dhëna teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga 3 deri në 36 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk
 • Cikli i larjes në 40 °c
SKU: N/A Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

18 muajsh, 24 muajsh, 3 muajsh, 36 muajsh, 6 muajsh

Materiali

100% Pambuk

Certifikime

Standardi OEKO-TEX® 100

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close