, , ,

Set trupore pa mëngë (5 copë)

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Set trupore për vajza,  5 copë,  pa mëngë, i cili  vjen me ngjyra dhe dizenjo me printe të ndryshme . Produktet, janë të bëra 100% nga pambuku dhe janë certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100, duke garantuar butësi dhe mos irritim të lëkurës, edhe për ato më delikate. Ky set me trupore është perfekt për vogëlushët deri në 24 muajsh pasiqë kanë hapje të gjërë tek pjesa e qafës dhe ndërrohen me shumë lehtësi pa sforcuar vogëlushët. Perfekte për tu përdorur poshtë veshjeve të tjera ose gjatë temperaturave të ngrohta verore.

Karakteristikat:

 • Me material 100%  pambuk
 • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
 • Seti vjen me 5 trupore me ngjyra dhe dizenjo të ndryshme
 • Përshtatet perfekt për vogëlushët e moshave deri në 24 muajsh pasiqë kanë hapje të gjërë tek pjesa e qafës
 • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

Të dhëna teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga 18 deri në 24 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk
 • Cikli i larjes në 40 °c

6,600 L

Pastroje zgjedhjen

Set trupore për vajza,  5 copë,  pa mëngë, i cili  vjen me ngjyra dhe dizenjo me printe të ndryshme . Produktet, janë të bëra 100% nga pambuku dhe janë certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100, duke garantuar butësi dhe mos irritim të lëkurës, edhe për ato më delikate. Ky set me trupore është perfekt për vogëlushët deri në 24 muajsh pasiqë kanë hapje të gjërë tek pjesa e qafës dhe ndërrohen me shumë lehtësi pa sforcuar vogëlushët. Perfekte për tu përdorur poshtë veshjeve të tjera ose gjatë temperaturave të ngrohta verore.

Karakteristikat:

 • Me material 100%  pambuk
 • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
 • Seti vjen me 5 trupore me ngjyra dhe dizenjo të ndryshme
 • Përshtatet perfekt për vogëlushët e moshave deri në 24 muajsh pasiqë kanë hapje të gjërë tek pjesa e qafës
 • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

Të dhëna teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga 18 deri në 24 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk
 • Cikli i larjes në 40 °c
SKU: N/A Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

18 muajsh, 24 muajsh

Materiali

100% Pambuk

Certifikime

Standardi OEKO-TEX® 100

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close