, , ,

Set trupore për foshnje (5 copë)

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Set trupore për foshnje,  5 copë,  me mëngë të gjata dhe të thurura, i cili  vjen me një kombinim ngjyrash të ndryshme. Produktet, janë të bëra 100% nga pambuku organik dhe janë certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100, duke garantuar butësi dhe mos irritim të lëkurës, edhe për ato më delikate. Ky set me trupore është perfekt për vogëlushët deri në 1 vjeç pasiqë kanë hapje të gjërë tek pjesa e qafës dhe ndërrohen me shumë lehtësi pa sforcuar vogëlushët.

Karakteristikat:

 • Me material 100% nga pambuku organik
 • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
 • Seti vjen me 5 trupore me ngjyra të ndryshme
 • Përshtatet perfekt për vogëlushët e moshave deri në 1 vjeç pasiqë kanë hapje të gjërë tek pjesa e qafës
 • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

Të dhëna teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga +0 deri në 12 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk organik
 • Cikli i larjes në 40 °c

6,600 L

Pastroje zgjedhjen

Set trupore për foshnje,  5 copë,  me mëngë të gjata dhe të thurura, i cili  vjen me një kombinim ngjyrash të ndryshme. Produktet, janë të bëra 100% nga pambuku organik dhe janë certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100, duke garantuar butësi dhe mos irritim të lëkurës, edhe për ato më delikate. Ky set me trupore është perfekt për vogëlushët deri në 1 vjeç pasiqë kanë hapje të gjërë tek pjesa e qafës dhe ndërrohen me shumë lehtësi pa sforcuar vogëlushët.

Karakteristikat:

 • Me material 100% nga pambuku organik
 • Janë të buta dhe nuk irritojnë lëkurën e vogëlushëve
 • Seti vjen me 5 trupore me ngjyra të ndryshme
 • Përshtatet perfekt për vogëlushët e moshave deri në 1 vjeç pasiqë kanë hapje të gjërë tek pjesa e qafës
 • Produktet janë të certifikuar me Standardin OEKO-TEX® 100

Të dhëna teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga +0 deri në 12 muajsh
 • Materiali: 100% pambuk organik
 • Cikli i larjes në 40 °c
SKU: N/A Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

1 muajsh, 12 muajsh, 6 muajsh, +0 muajsh

Materiali

100%  Pambuk Organik

Certifikime

Standardi OEKO-TEX® 100

Gjinia

Femra

SHPORTA NË BEE

close