Set ushqimi për fëmijë

Availability:

2 stok


Një set për ushqimin e fëmijëve i cili është padiskutim i duhuri. Madje kjo mund të jetë edhe një ide shumë e veçantë për dhurata. Seti përmban një pjatë me një dizajn praktik dhe funksionale, duke qenë se do e përdorin fëmijë. Padiskutim një lugë, një pirun, një gotë uji ose për lëng. Të gjitha janë ideuar të përshtatshme për duart e vogla.

Përmban:

 • 1 pjatë
 • 1 lugë
 • 1 pirun
 • 1 gotë

Karakteristikat:

 • Set ideal për ushqimin e femijeve
 • Madhësia e pjesëve janë ideuar për tu kapur dhe mbajtur lehtë nga fëmijë
 • Janë projektuar për të mos dëmtuar fëmijët

6,500 L

2 stok

Një set për ushqimin e fëmijëve i cili është padiskutim i duhuri. Madje kjo mund të jetë edhe një ide shumë e veçantë për dhurata. Seti përmban një pjatë me një dizajn praktik dhe funksionale, duke qenë se do e përdorin fëmijë. Padiskutim një lugë, një pirun, një gotë uji ose për lëng. Të gjitha janë ideuar të përshtatshme për duart e vogla.

Përmban:

 • 1 pjatë
 • 1 lugë
 • 1 pirun
 • 1 gotë

Karakteristikat:

 • Set ideal për ushqimin e femijeve
 • Madhësia e pjesëve janë ideuar për tu kapur dhe mbajtur lehtë nga fëmijë
 • Janë projektuar për të mos dëmtuar fëmijët

SHPORTA NË BEE

close