Sold out!
, ,

Set ushqimi për vogëlushë- Powder pink

BabyBjorn
Availability:

S’ka stok


Një set ushqimi komplet i cili është padiskutim i duhuri. Madje kjo mund të jetë edhe një ide shumë e veçantë për dhurata. Seti përmban një pjatë me një dizajn praktik dhe funksionale, duke qenë se do e përdorin vogëlushët. Padiskutim një lugë, një pirun, një gotë uji ose për lëng dhe një gushore. Të gjitha janë ideuar të përshtatshme për duart e vogla.

Përmban:

 • 1 pjatë
 • 1 lugë
 • 1 pirun
 • 1 gotë
 • 1 gushore

Karakteristikat:

 • Set ideal për ushqimin e vogëlushëve
 • Madhësia e pjesëve janë ideuar për tu kapur dhe mbajtur lehtë nga vogëlushët
 • Janë projektuar për të mos dëmtuar vogëlushët
 • Opsione ngjyrash të ndryshme

8,500 L

Sold out!

Një set ushqimi komplet i cili është padiskutim i duhuri. Madje kjo mund të jetë edhe një ide shumë e veçantë për dhurata. Seti përmban një pjatë me një dizajn praktik dhe funksionale, duke qenë se do e përdorin vogëlushët. Padiskutim një lugë, një pirun, një gotë uji ose për lëng dhe një gushore. Të gjitha janë ideuar të përshtatshme për duart e vogla.

Përmban:

 • 1 pjatë
 • 1 lugë
 • 1 pirun
 • 1 gotë
 • 1 gushore

Karakteristikat:

 • Set ideal për ushqimin e vogëlushëve
 • Madhësia e pjesëve janë ideuar për tu kapur dhe mbajtur lehtë nga vogëlushët
 • Janë projektuar për të mos dëmtuar vogëlushët
 • Opsione ngjyrash të ndryshme
Marka

Ngjyrë

Powder pink

SHPORTA NË BEE

close